SZOLGÁLTATÁSAINK

Állapotfelmérés

Egészségi állapotának felmérésekor vérnyomást, testtömeget, testzsír-százalékot, vércukrot mérünk. Felmérjük életmódbeli szokásait, hogy kiderülhessen, milyen betegségekre hajlamos, milyen kockázati tényezőket lenne fontos elkerülni. Egyéni tanácsokkal látjuk el, illetve részt vehet további speciális tanácsadásainkon.

Dietetikai tanácsadás

Egyénre szabott tanácsadás során az egészségi állapot és egyéni igények felmérésével segítjük az étrend kialakítását. Felnőtteknek csoportos előadások, és gyerekeknek iskolai, tábori foglalkozások szervezésével járulunk hozzá a lakosság táplálkozási szokásainak egészségesebbé tételéhez.

Mozgásprogramok

Ingyenes, nyitott programjainkon és online lehetőségeinken várunk minden korosztályt, hogy rendszeresen vagy akár alkalomszerűen érezhesse a mozgás örömét, fejlessze egészségét! A csoportos programok mellett egyéni torna tanulására, edzésterv megbeszélésére is van lehetőség. Erősödjön vagy épp fogyjon velünk!

Iskolai egészségfejlesztő foglalkozások

Játékos és demonstrációs eszközös foglalkozásokkal gyarapítjuk a diákok testi-lelki egészségről szóló tudását!

Dohányzásról való leszokás támogatása

Dohányzásról való leszokás támogatásában keresse szakembereinket!

BEMUTATKOZUNK

Ingyenes egészségfejlesztő szolgáltatásokkal várjuk szeretettel a Dombóvári Járás lakosságát 2017 óta. Ha szeretne egészségesebben élni, de nem biztos benne, mit és hogyan tegyen, keressen minket! Célunk, hogy egyéni és csoportos egészségfejlesztési lehetőségeink által a betegségek megelőzésével, vagy a meglévő állapottal való jobb és könnyebb együttélés elérésével jobb életminőséget lehessen elérni. Az egyre nagyobb egészségtudatosság hozzájárul a hosszabb élethez és kevesebb betegséghez. Várjuk szeretettel, érdeklődjön elérhetőségeinken!

Deák-Hóka Fanni

irodavezető, egészségfejlesztő

Bodgán Lászlóné

szakmai vezető

Ács Csilla

védőnő, egészségtan tanár

Dóra Ágnes

dietetikus

Kozláné Rohán Beatrix

szociális munkás

Simon Zsófia

gyógytornász

ELÉRHETŐSÉG

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melynek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Amennyiben érdeklődik a részletek iránt, kérjük, olvassa el adatkezelési tájákoztatónkat.